Overlanding.nu Expo 2019

Nu ser vi fram emot helgens spännande event. EXPO 2019 anordnas av overlanding.nu. EXPO 2019 är en samlingspunkt för de som gillar Overlanding och Expeditionsfordon. Overlanding innebär att kunna ta sig en bit utanför ordinarie vägnät och upptäcka nya fina platser och också få känna känslan av att komma närmare naturen.
EXPO 2019 kommer att hållas på Björkebo Camping i Stöllet, Värmland, den 23-25 augusti. Det finns möjlighet att besöka EXPO 2019 under hela helgen för de som vill vara med vid Campen och snacka och titta & byta erfarenheter. För er som inte har möjlighet att stanna över natten så går det lika bra att komma som besökare över någon av dagarna.
 
Overlanding är en växande trend världen över och vi i Sverige och Norden är inget undantag. Försäljningen av taktält och utrustning för att bygga och skapa sin egen expeditionsbil eller trailer har ökat, och detta är bara början på en fantastisk och spännande resa.
Vi på Outdoor Trailers är självklart stolta och glada att kunna delta och visa upp vår Offroad-trailer utrustad för just Overlanding, Modell M04. Det är en mycket robust och tålig vagn som har väldigt bra terrängegenskaper vilket gör det möjligt att ta sig fram i svår terräng för att nå och utforska vildmarken.
Ni har möjlighet att titta och känna på vagnen på plats och ställa frågor mm. 
Vagnen kommer att vara utrustad med ett stort taktält från Tembo 4×4, så möjligheten att få en titt på hur ett taktält ser ut finns också.
Vi tar självklart emot intresseanmälningar inför kommande leveranser 2020 för er som tycker denna typ av Overlanding-ekipage stämmer med era önskemål och förutsättningar.
 
Vi ser med nöje fram emot att träffa Er på EXPO 2019 i Stöllet.
 
Med vänlig hälsning
Outdoor Trailers
 

Post your comment

Inför Kättilstorpsträffen
Skåneträff 2019